OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK

TÉRÍTÉSMENTESEN REGISZTRÁLHATNAK

Ha magánszemélyként vagy vállalatként/cégként regisztrálnál kattints!

Intézményét az info@mozgaster.hu címen, az alábbi adatok megadásával tudja regisztrálni a 2022. május 4-i országos Mozgás Napja sporteseményre:

• oktatási intézmény pontos neve és címe, 

• kapcsolattartó neve és elérhetőségei.

A tárgymezőbe kérjük beírni: A Mozgás Napja + az intézmény neve

Regisztráció kezdete: 2022. március 24. 08:00

Regisztráció vége: 2022. május 03. 08:00

A regisztrációt 24 órán belül válasz e-mail formájában megerősítjük.

2022. ápriis 20-tól 4 különböző, egyenként 35 perces saját gyártású oktató-mozgás videónkhoz küldünk hozzáférést minden regisztrált oktatási intézmény számára. A videók segítségével a gyerekek olyan különleges mozgásformákat is kipróbálhatnak egy tanórán mint a Kung Fu, a jóga vagy a Tai Chi. A videókat a mozgásforma gyakorlatai mellett rövid elméleti tudásanyag is színesíti. 

Nyereményjáték

Azon regisztrált intézmények, melyek május 10-ig visszaküldenek számunkra egy maximum 2000 karakteres beszámolót a gyerekek Mozgás Napján végzett mozgásaktivitásáról, közjegyző jelenlétében megtartott sorsoláson vesznek részt. 

A beszámolót szintén az info@mozgaster.hu e-mail címre várjuk, fényképes vagy videós dokumentáció csatolása nem kötelező.

A kisorsolt oktatási intézmények között A Mozgás Napja vállalati/céges versenyéből befolyó regisztrációs díj 25%-át osztjuk szét egyenló arányban, mely összeget a nyertes oktatási intézmények sportberuházásra fordíthatják (pl.: eszköz beszerzés, felújítás etc.)

A játékban minimum 5, maximum 20 nyertes oktatási intézményt sorsolunk. A kisorsolásra kerülő oktatási intézmények száma, és a nyeremények pontos összege függ a versenyben induló vállalatok/cégek számától. Ezzel kapcsolatban további információt A Mozgás Napja lezárulta után tudunk adni.

Kérdés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!