LEGYETEK TI 2022-BEN

MAGYARORSZÁG MOZGÁSBAN LEGAKTÍVABB VÁLLALATA!

Ha magánszemélyként vagy oktatási intézményként regisztrálnál kattints!

A 2022-es Mozgás Napjára az egész országot megmozgató rendezvényekkel készülünk, amivel a mozgás és az egészséges életmód ünneplésére hívunk titeket is!

A regisztrált cégek feladata, hogy április 25. és május 4. között teljesítsenek egy egyszer 30 perces mozgást, a lehető legtöbb munkatárs részvételével.

A választott mozgásformák függvényében, kérésre online vagy offline coach-ot/edzőt/szakembert biztosítunk az együtt sportoláshoz. Így közösen próbálhattok ki olyan izgalmas és hatékony mozgásformákat is mint a Tai Chi, a Kung Fu, vagy a speciálisan irodai dolgozók számára kifejlesztett átmozgató torna.

Igényeiteknek megfelelően szívesen adunk mozgásforma javaslatokat, melyekhez szakembert is biztosítunk számotokra.

A vállalati/céges regisztrációs díjból befolyó összeg 25%-át sorsolással visszaosztjuk A Mozgás Napján résztvevő oktatási intézmények számára, új sporteszközök beszerzésére. Így a regisztrációval cégetek közvetlen támogatást nyújt az eseményre beregisztrált oktatási intézményeknek.

(Update: Már +110 intézmény regisztrált országosan!)

 

TI regisztráltok, MI motiválunk. EGYÜTT teszünk azért, hogy a gyerekek egészségesebb, fittebb világban nőhessenek fel!

Díjazás

Azokat a munkahelyeket díjazzuk, ahol a munkavállalók és a mozgásban aktívak arányszáma alapján legtöbben vettek részt a minimum 30 perc mozgásban.

Díjazás kis-, közepes és nagyvállalatok kategóriában:

1. helyezett: “Magyarország mozgásban legaktívabb vállalata” arany plakett, céges sportnap, három egymást követő hónapig hetente egy online edzés, 50 000 forint értékű Decathlon vásárlási utalvány

2. helyezett: “Magyarország mozgásban legaktívabb vállalata” ezüst plakett, kedvezményes céges sportnap, két egymást követő hónapig hetente egy online edzés, 30 000 forint értékű Decathlon vásárlási utalvány

3. helyezett: “Magyarország mozgásban legaktívabb vállalata” bronz plakett, kedvezményes céges sportnap, egy hónapig hetente egy online edzés, 15 000 forint értékű Decathlon vásárlási utalvány

+ minden kategória 1-3. helyezettje kedvezményesen regisztrálhat A Mozgás Napja következő, 2023-as vállalati/céges versenyére.

Regisztrációs díj

Annak érdekében, hogy minél több embert mozgathassunk meg ezen a napon, további ösztönzésként a céges/vállalati regisztrációk díját megfeleztük!

Kisvállalatoknak (50 fő alatt):

Közepes vállalatoknak (50-250 főig):

Nagyvállalatoknak (250 főtől):

250 000 forint HELYETT

500 000 forint HELYETT

1 000 000 forint HELYETT 

125 000 forint

250 000 forint

500 000 forint 

Divíziónkénti, munkahelyi csoportonkénti regisztráció esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A Mozgás Napjára lehetőség van a cégeknek a személyenkénti nevezésre is!

Egy cégtől/vállalattól érkező együttes munkavállalói regisztráció esetén a már 50% kedvezményt tartalmazó 5000 forint regisztrációs díj HELYETT
most személyenként  4000 forintért regisztrálhatnak.

Így a mozogni kívánó aktív cégek, akár két különböző módon is részt vehetnek a Mozgás Napján!

Regisztráció menete

Regisztrálni e-mailben tudtok a a cég releváns adatainak megadásával (név, székhely, adószám, foglalkoztatottak száma, kapcsolattartó neve és elérhetőségei)

E-mail: info@mozgaster.hu

A regisztrációs díj beérkezése után az e-mailben megadott információk alapján állítjuk ki és küldjük el a számlát.

Regisztrációs határidő

2022. május 03.

Ez egyben a regisztrációs díj befizetésének határideje is.

A regisztrációs díj befizetésével jogosulttá váltok online vagy offline mozgás coach-ot/edzőt/sportszakembert igényelni a közös céges Mozgás Napja eseményhez, illetve cégetek felkerül a www.amozgasnapja.hu támogatói falára.

Feladat teljesítésének igazolása

Készítsetek fotó- és/vagy videó dokumentációt a 30 perces közös mozgásos aktivitásról. A beküldött dokumentumokat csak és kizárólag a teljesítés igazolásához használjuk, harmadik fél számára kizárólag írásos hozzájárulásotokkal adjuk ki.

A teljesítést igazoló dokumentumokat 2022. május 6-ig kell elküldenetek az info@mozgaster.hu e-mail címre.

Kérdés esetén, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot!